מאז 1999
הרצאות מרתקות לאירועים מנצחים
בהנהלת דני שביט
לייעוץ בבחירת מרצה והזמנות
03-5492474
אוכל, עסקים ומה שביניהם

אוכל, עסקים ומה שביניהם

יזמות | יצירתיות | ניהול ופיתוח צוות | מוטיבציה | וכן...גם קולינריה
האוכל הוא כלי תקשרותי מהמעלה הראשונה, הוא המכנה המשותף הרחב ביותר עלי אדמות, האוכל נוגע בנו ברגש ובהיגיון כמעט בכל רגע נתון,
והטקסיות סביבו לעולם היתה ותישאר חוצת גבולות, יבשות, הקשר, גיל, גזע ומין.
ככזה, עולם העסקים ועולם הקולינריה כרוכים זה בזה, הרי יסודות העולם העסקי מבוססים על יצירת קשר, אמון ומוטיבציה בין אנשים והעולם
הקולינרי מאז ומעולם היה כלי ליצירת עסקים.
פן אחר וקצת יותר נסתר של הקשר בין השניים, הוא ההתבוננות על העולם הקולינרי כעסק גרידא המתמודד לרוב בזירה מאוד תחרותית ודורש
מצוינות בניהול בדיוק כמו בחברות עסקיות המפותחות ביותר.
את דרכו היזמית בתחום הקולנריה התחיל השף ניר צוק בגיל 23 כאשר פתח את מתחם קורדליה ביפו, ואחרי עבודה קשה והרבה תעוזה, זכה
לחשיפה רבה, צמיחה עסקית שבעקבותיה גם התנסות עסקית .
ויזמית רחבה בעוד עסקים ומיזמים רבים.
פעילותו זו בתחום המזון, הידוע לשמצה כבעל תנודתיות גבוה, הביאה עימה עליות והצלחות אך גם מורדות שלהן השלכות בפן העסקי והאישי – כולן
משמשות חומר גלם איכותי בהרצאה זו.
הסיפור המרכזי בהרצאתו של ניר, אינה נסובה סביב מתכונים ומרכיבים, העולם הקולינרי וההצצה מאחורי הקלעים לעסק שמאחוריו, משמש רק
תפאורה לתובנות והשיעורים שנלמדו בדרך בתחומים של: יזמות, יצירתיות, תקשורת, יכולה הנעה ומוטיבציה, ניהול ופיתוח צוות ועוד.
"הסקרנות המובנית בכל הקשור לעולם הקולינריה, היכולת להביט במראה ולראות את התנהלותך העסקית באנלוגיה הלקוחה מתוך המטבח וכמובן
אישיותו הכובשת של ניר צוק, מספקים הרצאה חוויתית, מרגשת ומלמדת"
פיתוח ההון האנושי | כיצד עושים זאת בעסק הנשען רק על עובדיו?
מוטיבציה | כיצד לשמור על איזון אישי בתקופות של עליות ומורדות?
יצירתיות | מתי היצירתיות הנה כלי עסקי יעיל ומתי פוגעת בו?
יתרון עסקי | כיצד ואיך ניתן להתשמש באירוח ככלי עסקי מניב?
יזמות | מהם קווי הדימיון בין סטאראפים והון סיכון לבין הקמת עסקי מזון?
שיעורים על מסעדות ועסקים


לנוחויותך, ניתן למלא את טופס ההזמנה למידע נוסף ולצרף מספר מרצים ולא מרצה בודד. ניתן לגלוש בגלריות מרצים ולהוסיף מספר מרצים לסל הפניות, לפניה אחת מרוכזת.
באפשרותך לקבל מידע נוסף
אודות מספר מרצים
* אנו מכבדים את פרטיותך
* כל השדות חובה
עדכונים וחדשות
גיא זהר מיוצג בלעדית בסוכנויות מרצים
גיא זהר מגיש "היום שהיה" התכנית הפופולארית בסגנונו הייחודי בהרצאה על הכוחות שפועלים מאחורי הקלעים של עולם התקשורת בישראל
לפרטים נוספים
יגאל מוסקו כתב מאגזין חדשות שישי בערוץ 2 מיוצג בלעדית
הרצאות מרתקות על עיתונות חוקרת, דוקומנטרית ומקורית מניסיון של למעלה מ 20 שנה של כתבות מובילות שזכו להדים רבים בתקשורת.
לעמוד המרצה
בוני גינצבורג הצטרף לצוות המרצים בתחום ההשראה למצוינות
כוכב הכדורגל בעבר ופרשן ספורט בהווה על הרצאות בנושאי התמודדות על כשלון והצלחה, הישגיות וחתירה למצוינות
לפרטים מלאים
אליס מילר נבחרה להדליק משואה
פורצת הדרך לכניסתן של נשים לקורסי הטיס ומרצה מרתקת נבחרה להדליק משואה בטקס יום העצמאות ה 67 .
לעמוד המרצה
אנדי רם,הטניסאי האגדי , מרצה על עבודת צוות והגשמת מטרות עכשיו בייצוג בלעדי
טניסאי הצמרת שהגיע לפסגות הגבוהות ביותר כחלק מצמד הטניסאים אנדיוני ,מרצה באירועי חברה ומשלב את סיפורו האישי במסרים הנוגעים לכל אחד בכל מקום .
לפרטים נוספים
עינב גלילי -מרצה ייחודית והומוריסטית
שמחים לבשר על הצטרפותה של מגישת הטלוויזיה והכותבת עינב גלילי , בהרצאה ייחודית ומשעשעת על ההומור כחוש מולד (או לא..) ההרצאה משולבת בקטעי וידאו.
לפרטים מלאים
הצטרפו אלינו
03-5492474 השאירו פרטים