
כתב הכנסת ומגיש בחדשות ערוץ 2.
סגל החל את דרכו העיתונאית בגלי צה"ל ככתב לענייני תקשורת, ובשנת 2006 עבר לחברת החדשות של ערוץ 2. במסגרת עבודתו העיתונאית חשף שורה של פרשות שהביאו, בין היתר, להמלצה על הגשת כתב אישום נגד ח"כ לשעבר יחיאל חזן ב"פרשת המוח", ולשורה של הרשעות בועדת האתיקה של הכנסת, בין היתר של רה"מ בנימין נתניהו על נסיעות לא תקינות, השרה סופה לנדבר על נטילת ציוד ללא רשות והשרים אפללו ואברהם על הנסיעה המפורסמת מטעם חברת אגרקסקו.
בשנים 2009-2010 שימש ככתב חברת החדשות באירופה, וסיקר בין היתר את משפט דמיאניוק, הבחירות בבריטניה, זכייתה של ספרד במונדיאל 2010 ופרשת החיסול שביצע המוסד בדובאי.
כיום משמש סגל כמגיש קבוע ב"מהדורה ראשונה", כפרשן פוליטי בגלי צה"ל וככותב טורים מעת לעת ב"הארץ". בשנת 2008 נבחר לאחד מ-30 האנשים המצליחים בישראל מתחת לגיל 30 במשאל של "טיים אאוט", ולאחד מ-10 עיתונאי הטלוויזיה הבולטים בישראל על ידי "ידיעות אחרונות". העיתון "מקור ראשון" בחר בו לאיש התקשורת הדתי המוביל בארץ.
סגל הוא בעל תואר ראשון במשפטים מהאוניברסיטה העברית ותואר שני במדיניות ציבורית מיוניברסיטי קולג' לונדון. כיום הוא דוקטורנט לפילוסופיה באוניברסיטה העברית.
