סוכנויות מרצים לישראל





ספק מוכר של משרד הביטחון

מס' : 83732344
אתה נמצא כאן: מרצים - ראשי

כולם מחפשים הצלחה, אבל האם כל אדם יכול להצליח?

שי גולדן עשה את זה.  הוא התחיל את חייו בבית היתומים. אימו נטשה אותו ובגיל 6 אומץ יחד עם אחיו ע"י זוג הורים. לכאורה, נקודת פתיחה בעייתית.  אבל הבחירה בהצלחה וההתמדה היא זו שאפשרה לשי להגיע למעמד בכיר בתחום התקשורת.  כיום סופר, עורך מוסף הארץ.
השתתף בסדרת הדוקו המוערכת – "מחוברים", הוט 3.בעבר עבד בגופי תקשורת שונים – אתר וואלה, מעריב, וידיעות אחרונות.בעל ניסיון ניהולי הן כעורך והן בתפקידי ניהול בכירים בחברות אינטרנט.

בהרצאה שי חולק עם הקהל את התכונות והכלים בהם השתמש כדי להצליח, בשילוב עם דוגמאות וסיפורים מרתקים מניסיונו.  כיצד כבר כילד הגדיר לעצמו מטרות ודבק בהן לכל אורך חייו, כיצד התמיד בחתירה להישגים וכיצד קבע לעצמו כללי יסוד מהם לא נסוג ואשר שימשו אותו בכל התחנות בהן עבר ובהתמודדות עם כל האתגרים מולם התייצב.
השילוב של דוגמאות מרתקות מסיפור חייו האישי לצד תובנות מאלפות מהתחנות המקצועיות המרתקות בהן עבר, מרכיב הרצאה שהיא מדריך מעורר השראה המיועד לעובדים ומנהלים מכל הדרגים. הרצאה בנושא מוטיבציה פנימית, מטרות ותוצאות, אשר כל אדם שיבחר בכך יוכל ליישמם.

 
 

הרצאות נוספות בנושא הרצאות מוטיבציה והשראה


 

הרצאות נוספות מאת שי גולדן


 

הזמנת ההרצאה כולם מחפשים הצלחה, אבל האם כל אדם יכול להצליח? ובירורים נוספים!


שם מלא: *
דואר אלקטרוני: *
טלפון: *
חברה:
הערות:
ברצוני לקבל עידכונים על מרצים ואירועים חדשים.
* שדות חובה * אנו מכבדים את פרטיותך

ס.מ.ל -סוכנויות מרצים לישראל

סוכנות מרצים מובילה. מעמודי התווך של תעשיית ההרצאות בישראל.
פנו אלינו טלפונית או דרך האתר לקבלת ייעוץ והכוונה להזמנת הרצאה או הדרכה בארגונכם.
צוות היועצים במשרדינו עובר את ההכשרות הטובות ביותר על מנת לתת את השרות והייעוץ המדויקים להצלחת האירוע.
תחת קורת הגג של ס.מ.ל ניתן למצוא מגוון פתרונות בנושאי העשרה,הדרכה ותהליכים מורכבים המותאמים לתקציב שלכם.

חיפוש הרצאות ומרצים באתר




יצירת קשר מהיר




רשימת ההרצאות המלאה עפ"י נושאים

בניית אתרים